Plan een bezoek met je klas!

Museum van illusies in Maastricht biedt een unieke ervaring voor scholieren. Ze zullen niet alleen plezier hebben, ze zullen veel leren en gaan bergijpen over zicht, perceptie, het menselijk brein en de wetenschap.

Kom met een groep van minstens twintig klasgenoten en ontdek waarom je ogen dingen zien die je hersenen niet kunnen begrijpen. Plan van tevoren een afspraak om een gewenst tijdstip te kunnen kiezen. Kies het onverwachte en kijk wat je te wachten staat in de wereld van illusies.

Wij raden schoolgroepen aan om hun bezoek ten minste veertien (14) dagen van tevoren te boeken zodat we rekening kunnen houden met andere boekingen en activiteiten in het museum. Voor elke schoolgroep biedt het museum gratis toegang aan leraren en begeleiders.

Wij raden aan een groepsbezoek ten minste veertien (14) dagen van tevoren te boeken zodat we rekening kunnen houden met andere boekingen en activiteiten in het museum.

Voor meer informatie of boekingen, stuur een e-mail naar maastricht@museumofillusions.nl of bel ons op +31 (0)43 205 7184.