Spellen die met je geest spelen en je tegelijkertijd slimmer maken

Het verkennen van het Museum van illusies zal je kleine grijze hersencellen verrukken. Ze willen niet naar huis en staan ​​erop om nog meer plezier te kunnen maken. Daarom heeft het museum een ​​slimme speelkamer waar bezoekers van alle leeftijden kunnen spelen, strijden en leren. De speelkamer stimuleert leren en plezier met Dilemma-spellen, houten puzzels en spellen, die cognitieve vaardigheden stimuleren en verandert in een echt fitnesscentrum voor je hersenen. Ben je ooit op een plek geweest die je cognitieve vaardigheden kan ontwikkelen alsof je in een gym voor de hersenen bent?
Optische illusies dienen als een zeer goede weerspiegeling van onze samenleving, van de manier waarop we dingen waarnemen die niet zijn wat ze lijken. Het vat onze emoties, onze percepties, onze teleurstellingen samen. Ontdekken hoe het werkt, betekent ook dat we onze wereld kunnen leren ontcijferen en dus betere beslissingen kunnen nemen.

Kom en speel met hersenkrakers, puzzels, onmogelijke knopen, trucs en wiskundige spellen, evenals andere educatieve concepten die met je geest spelen, maar je tegelijkertijd slimmer maken. We nemen al onze bezoekers, vooral de jongere, mee op een reis door de Dilemma-wereld, waar ze door te spelen zullen leren hoe ze hun maximum kunnen bereiken en betere beslissingen (oplossingen) kunnen nemen. Het is ook mogelijk om Dilemma-spellen te kopen in onze smartshop!