Als een foto meer dan duizend woorden zegt, weet dan dat een illusie meer dan een miljoen verbergt!

Stap in de fascinerende wereld van illusies die het vertrouwen in je zintuigen zullen misleiden, maar je tegelijkertijd ook zullen verbazen; een wereld die je volledig in verwarring brengt, maar waarvan je ook veel zult leren … Bezoek ons ​​en je zult jezelf verwonderen, niets is wat het lijkt, vooral niet HIER!
Ben je klaar voor een nog groter, beter en fascinerender avontuur? Bezoek het Museum van illusies in Maastricht; wij bieden een intrigerende, visuele, zintuig prikkelende en educatieve ervaring van nog onontdekte illusies.

Maastricht, de stad voor illusies!

Het Museum van illusies in Maastricht biedt u de ruimte voor zowel sociale als vermakelijke rondleidingen door de wereld van optische illusies, waar alle generaties van zullen genieten. Het is een perfecte plek om nieuwe ervaringen op te doen en plezier te hebben met vrienden en familie. Het is niet alleen een leuke plek voor kinderen, ook ouders, grootouders en stellen kunnen zich hier vermaken.

Kijk wat we nog meer te bieden hebben; je zult je ogen niet geloven!

Ben jij dapper genoeg om in een illusie te springen die door de Vortex-tunnel is gecreëerd, welke je gek maakt en waar naar voren stappen door een draaiende cilinder een grote uitdaging blijkt?! – ontdanks dat het oppervlak zo stabiel en vlak is! Sta op je kop in Gedraaide kamer, raak jezelf kwijt in de Oneindige kamer, doorsta de wetten van zwaartekracht en afstandsverhoudingen en maak foto’s van jezelf in ELKE MOGELIJKE POSE!

Bedrog voor het oog en vermaak voor de geest!

Geniet van onze collectie hologrammen, bekijk elke optische illusie van dichterbij en observeer elk stuk grondig. Het zijn allemaal zulke briljante en speelse herinnering die ervoor zorgen dat onze aannames van de wereld die we waarnemen vaak niets anders zijn dan een spook van illusies.
Als je word verteld dat het u sprakeloos zult zijn door een dergelijke tentoonstelling, zou je dat dan geloven?
In elke hoek van het Museum van illusies vind u een wetenschappelijke uitleg. Deze uitleg zorgt ervoor dat u kennis maakt met de buitengewone wereld over onze visie, onze perceptie en de werking van ons intellect. Het doel is om te ontdekken waarom onze ogen dingen waarnemen die onbegrijpelijk zijn voor onze hersenen.
Zorg er zeker ook voor dat je onze speelkamer bezoekt met intrigerende en educatieve spellen en puzzels. Deze hersenkrakers zorgen voor een hoop plezier maar ook voor frustratie. Een ware uitdaging voor je brein.
Kom en ontdek de wereld van illusies! Ervaar het onmogelijke! Zorg voor je bezoek dat je camera volledig is opgeladen en dat er voldoende geheugenruimte beschikbaar is. Vergeet uw camera in ieder geval niet mee te nemen. 😉